neasmyrni365.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ

Κοινοποίηση

Δεκτές έγιναν όλες οι αιτήσεις που είχαν κατατεθεί για συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης «Αθλοδιακοπές 2024»

Σημειώνεται ότι στο στάδιο της υποβολής οι αιτήσεις είχαν ξεπεράσει τον αριθμό των θέσεων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ωστόσο, μετά την αρχική επιλογή, την καθημερινή παρακολούθηση των παρουσιών και την εξέταση όλων των αιτήσεων, σταδιακά μέσα στην πρώτη εβδομάδα ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις με την κάλυψη κάθε κενής θέσης και απουσίας που παρουσιάστηκε.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος έλαβαν υπόψη ειδικές κοινωνικές περιπτώσεις και αιτήματα, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες που υπήρξαν.

Ήδη ολοκληρώνεται με επιτυχία η δεύτερη εβδομάδα των Αθλοδιακοπών. Με καθημερινό πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, χορού και παιχνιδιών απασχολούνται και περνούν δημιουργικά το χρόνο τους τα παιδιά του προγράμματος. Ξεκίνησαν οι προγραμματισμένες εκδρομές και αναμένονται οι επισκέψεις στο κολυμβητήριο που ανεβάζουν το ενδιαφέρον και την ευχαρίστηση των παιδιών.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης παρακολουθεί καθημερινά από κοντά το πρόγραμμα επιλύοντας το όποιο πρόβλημα προκύπτει και βελτιώνοντας την ποιότητα του. Στόχος είναι η συνεχής βελτίωση και εμπλουτισμός του προγράμματος με τάξη και ασφάλεια για την ψυχαγωγία των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ληξιπρόθεσμα χρέη: Πότε χαρακτηρίζονται ανεπίδεκτα είσπραξης και μπαίνουν στο χρονοντούλαπο – Νέα κριτήρια και προϋποθέσεις

Ο Σολτς παραδέχεται τα ενδοκυβερνητικά προβλήματα και αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη

Εκφράσεις Σεξουαλικότητας παιδιών & εφήβων