neasmyrni365.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΥΚΛΩΝ DELIVERY ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Κοινοποίηση

Στην αυστηρή απαγόρευση της διέλευσης όλων των δίκυκλων delivery που εξυπηρετούν τα καταστήματα της Κεντρικής Πλατείας καθ’ όλο το 24ωρο προχώρησε ο Δήμος Νέας Σμύρνης με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Κουτελάκη.

Η απαγόρευση ισχύει και για τους δικυκλιστές που εργάζονται στις πλατφόρμες εστίασης (π.χ. e-food, Wolt ) που εξυπηρετούν το κάθε κατάστημα το οποίο με την σειρά του οφείλει να τους ενημερώσει σχετικά. Στην περίπτωση που η απαγόρευση αγνοηθεί η ευθύνη θα βαρύνει κάθε φορά το κατάστημα του οποίου μεταφέρουν προϊόντα.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, για τους πεζούς και τα παιδιά που περπατούν αμέριμνα στον πεζόδρομο η κίνηση δίκυκλων επί των πεζοδρόμων της Πλατείας είναι επικίνδυνη και ανεπίτρεπτη. Σημειώνεται ότι όσες επιχειρήσεις δεν συμμορφωθούν θα αντιμετωπίσουν σημαντικές συνέπειες.

Στόχος είναι η Κεντρική Πλατεία να παραμείνει χώρος ψυχαγωγίας και περιπάτου όπου όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν πεζή την μετακίνησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη για «πολιτικές βδέλλες»: Το μόνο «αίμα» που κύλησε στα Τέμπη προκλήθηκε από αμέλεια του υπουργού της κυβέρνησής του

EΛ.ΑΣ: Δύο συλλήψεις για ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ